نماز برای ازدواج

نماز جعفر طیار برای ازدواج

یکی از اقدامات موثر در ازدواج نماز جعفر طیار می باشد. این نماز به کسانی که قصد ازدواج دارند و موفق نمی شوند، پیشنهاد می شود. نماز جعفر طیار شامل آثاری مانند آمرزش گناهان، برآورده شدن حاجات و حل مشکلات ازدواج و آثار دیگر می باشد. در این مطلب، تاثیر نماز جعفر طیار برای ازدواج را بررسی می کنیم. در انتهای مطلب شما را با مجموعه ای برای عقد در تهران، صیقه در تهران، ازدواج موقت در تهران، صیقه تلفنی و خدمات دیگر را انجام می دهد.

نماز برای ازدواج

چگونه این نماز جعفر طیار نام گرفت؟

نماز جعفر طیار در ابتدا تسبیح نام داشت. هنگامی که برادر حضرت علی(ع) از حبشه بازگشتند، پیامبر نماز تسبیح را به پاس قدردانی از زحمات برادر حضرت علی(ع)، به ایشان به عنوان هدیه، یاد دادند. جعفر بن ابی طالب نام برادر حضرت علی(ع) می باشد. پس از هدیه دادن نماز تسبیح به جعفر بن ابی طالب، این نماز به جعفر طیار معروف شد. نماز جعفر طیار در گشایش بخت تاثیر دارد.

نماز جعفر طیار چگونه انجام می شود؟

نماز جعفر طیار دو نماز دو رکعتی می باشد، که در کل چهار رکعت می شود. در هر چهار رکعت سوره حمد مشترک می باشد. پس از سوره حمد در هر رکعت یک سوره دیگر هم که با سوره خوانده شده در رکعت قبلی متفاوت است، خوانده می شود. نماز جعفر طیار به صورت زیر خوانده می شود.

رکعت اول: برای خواندن نماز جعفر طیار، در اولین رکعت بعد از قرائت سوره حمد، سوره إذا زلزت الأرض را باید قرائت کرد.

رکعت دوم: در این رکعت نوبت به قرائت سوره ولعادیات می رسد. سوره ولعادیات را در رکعت دوم بعد از قرائت سوره حمد باید قرائت کرد.

رکعت سوم: در این رکعت بعد از قرائت سوره حمد، سوره إذا جاء نصر الله را باید قرائت کرد.

رکعت چهارم: در چهارمین رکعت بعد از قرائت سوره حمد، سوره قل هو الله را باید قرائت کرد.

در نماز جعفر طیار تسبیحات اربعه به تعداد ۳۰۰ بار گفته می شود. به این صورت که بعد از اینکه سوره حمد و سوره مخصوص آن رکعت خوانده شد، ۱۵ بار تسبیحات اربعه گفته می‌شود. در رکوع ۱۰ بار، پس از رکوع هنگامی که ایستادید ۱۰ بار تسبیحات اربعه گفته شود. در سجده اول ۱۰ بار، بعد از سر بلند کردن از سجده ۱۰ بار، سجده دوم ۱۰ بار، پس از بلند شدن از سجده دوم ۱۰ بار تسبیحات اربعه گفته شود. در باقی رکعت ها نیز به همین شکل تسبیحات اربعه گفته شود.

روایتی از امام صادق(ع) است، که در نماز جعفر طیار در سجده ی آخر در بعضی بعد از گفتن تسبیحات اربعه دعای زیر خوانده می شود:

سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ الْوَقَارَ، سُبْحَانَ مَنْ تَعَطَّفَ بِالْمَجْدِ وَ تَکَرَّمَ بِهِ، سُبْحَانَ مَنْ لَا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ إِلَّا لَهُ، سُبْحَانَ مَنْ أَحْصَی کُلَّ شَیْ‏ءٍ عِلْمُهُ، سُبْحَانَ ذِی الْمَنِّ وَ النِّعَمِ، سُبْحَانَ ذِی الْقُدْرَةِ وَ الْکَرَمِ، اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ، وَ مُنْتَهَی الرَّحْمَةِ مِنْ کِتَابِکَ وَ اسْمِکَ الْأَعْظَمِ، وَ کَلِمَاتِکَ التَّامَّةِ الَّتِی تَمَّتْ صِدْقًا وَ عَدْلًا، صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ.

و بعد حاجت خود را بخواهد.

یا برخی می گویند مستحب است بعد از سجده دوم رکعت دوم دعای زیر خوانده شود:

یا من لبس العزّ و الوقار، یا من تعطّف بالمجد و تكرّم به، یا من لا ینبغی التّسبیح الّا له، یا من احصی كلّ شیء علمه، یا ذا النّعمه و الطّول، یا ذا المنّ و الفضل، یا ذالقدره و الكرم، اسئلك بمعاقد العزّ من عرشك و منتهی الرّحمه بكتابك و بأسمك الأعظم الأعلی و كلماتك التّامّات ان تصلّی علی محمّد و آل محمّد و افعل بی كذا و كذا

و حاجات خود را بخواهد.

شیخ طوسی و سید بن طاووس دعایی از مفضل بن عمر گفته اند، مستحب است بعد از نماز آن را بخواند.

نماز جعفر طیار برای گرفتن حاجات زیادی خوانده می شود. نماز جعفر طیار برای ازدواج نیز خوانده می شود.

نماز ازدواج

رابطه نماز جعفر طیار با ازدواج

آیت الله بهجت در رابطه با جوانانی که ازدواج آن ها به انجام نمی رسد، چه می فرمایند؟

آیت الله بهجت می فرمایند:

نماز جعفر طیار برای ازدواج بخوانید. پس از اتمام نماز جعفر طیار، دعایی از امام جعفر صادق به روایت مفضل بن عمر که در کتاب زادالمعاد وجود دارد را بخوانید. این دعا در کتاب مفاتیح الجنان برای نماز جعفر طیار قرار دارد. این دعا را که خواندید، به سجده بروید. سعی کنید گریه کنید. هنگامی که اشک در چشمان شما جمع شد حاجت خود را از خداوند درخواست کنید.

نتیجه گیری

در این مطلب، نماز جعفر طیار برای ازدواج را بررسی کردیم. همچنین، طریقه خواندن نماز جعفر طیار را در این مطلب برای شما قرار دادیم. سایت ازدواج نوین یکی از سایت های مناسب و خوب برای انجام خدمات ازدواج می باشد. خدماتی مانند عقد دائمی، عقد موقت، صیقه تلفنی، خواندن خطبه عقد تلفنی و دیگر خدمات می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *