احکام بچه دار شدن در صیغه موقت
یکی از انواع ازدواج، ازدواج موقت یا صیغه موقت می باشد. عقد موقت در مواردی با عقد دائمی تفاوت دارد. در صیغه موقت امکان باردار شدن زوجه وجود دارد، اما احکام بچه دار شدن در صیغه موقت چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوال این مطلب را مطالعه کنید. در انتهای این مطلب شما را با مجموعه ای برای صیغه تلفنی، عقد در تهران، صیغه در تهران و دیگر خدمات آشنا می کنیم.
عقد موقت و ویژگی های آن
نوعی از ازدواج، عقد موقت یا صیغه موقت می باشد. در این نوع ازدواج در هنگام خواندن صیغه باید مدت زمان را تعیین کرد. در صیغه موقت اگر زن و مرد قصد جدایی از یکدیگر را داشته باشند، به صیغه طلاق احتیاج نمی باشد. با اتمام مدت صیغه زن و مرد به یکدیگر نامحرم می شوند. در صیغه موقت مقدار مهریه باید تعیین شود. تعیین مدت و تعیین مهریه از ویژگی های عقد موقت می باشند. در ازدواج موقت زن و مرد از یکدیگر ارث نمی برند، که دیگر ویژگی این نوع ازدواج می باشد.
احکام بچه دار شدن در صیغه موقت چیست؟
در این قسمت به احکام بچه دار شدن در صیغه موقت می پردازیم. عقد دائمی در دفاتر ثبت ازدواج و شناسنامه ها ثبت می شود، اما صیغه موقت در دفاتر ثبت ازدواج و شناسنامه ها ثبت نمی شود. اگر زوجه در ازدواج موقت باردار شود، ثبت نشدن این ازدواج در دفاتر ثبت ازدواج و شناسنامه ها برای مادر و فرزند مشکلاتی را به دنبال دارد. ثبت نشدن صیغه موقت غیرقانونی نیست و مجازاتی را به دنبال ندارد، اما طبق ماده ۲۱ قانون جدید حمایت از خانواده در مواردی ثبت صیغه موقت الزامی می باشد. مواردی مانند باردار شدن زن، توافق زوجین و شرط ضمن عقد مثال هایی از الزام ثبت صیغه موقت می باشند.
یکی از احکام بچه دار شدن در صیغه موقت پرداخت حقوق فرزند می باشد. اگر در ازدواج موقت فرزندی متولد شود، حقوق او باید پرداخت شود و با فرزندی که از ازدواج دائم حاصل شده است فرقی ندارد. در صیغه موقت همانند عقد دائمی نفقه و مراقبت از فرزند وظیفه پدر می باشد.
قانون حمایت از خانواده جهت تعیین هویت فرزند متولد شده مرد را اجبار به ثبت ازدواج موقت می کند. در نتیجه یکی از احکام بچه دار شدن در صیغه موقت ثبت صیغه موقت می باشد. مرد موظف به پرداخت نفقه در هنگام وضع حمل به خانم می باشد. یکی دیگر از احکام بچه دار شدن در دقیقه موقت ارث بری فرزند از پدر و مادر خود می باشد. فرزند حاصل از صیغه موقت مانند فرزند حاصل از عقد دائمی از پدر و مادر خود ارث می برد و تفاوتی در سهم الارث هر کدام وجود ندارد. محافظت از فرزند در این ازدواج طبق ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی وظیفه پدر و مادر است. اگر طرفین جدا شوند، اولویت در نگهداری فرزند تا ۷ سالگی با مادر می باشد. بعد از آن اگر اختلافی وجود داشته باشد، دادگاه برای نگهداری از فرزند تصمیم می گیرد.
نتیجه گیری
در این مطلب احکام فرزند دار شدن در صیغه موقت را بررسی کردیم. یکی از مجموعه ها برای انجام ازدواج موقت در تهران، خواندن خطبه عقد تلفنی و دیگر خدمات ازدواج نوین می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت ازدواج نوین مراجعه کنید و یا با شماره تلفن 09102432380 تماس بگیرید.
بدون دیدگاه