عقد دائم اتباع
قطعا شما شرایط عقد دائم یا موقت را می دانید. اما اگر قصد عقد دائم اتباع را داشته باشید، ممکن است قوانین آن را ندانید. ازدواج بین زن و مردی ایران شاید مشکلی نداشته باشد. اما اگر دو شخص یکی ایرانی و دیگری اتباع باشند، قوانینی را باید رعایت کنند. در این مطلب قوانین عقد دائم اتباع را بررسی می کنیم. در انتهای مطلب شما را با مجموعه ای جهت نجام خدماتی مانند عقد دائمی، عقد موقت، صیقه تلفنی و خدمات دیگر آشنا می کنیم.

شرایط عقد دائم اتباع
اگر قصد ازدواج با اتباع را دارید، باید قوانینی را رعایت کنید. در این مطلب، سعی می کنیم، تعدادی از قوانین ازدواج دائم با اتباع را بررسی کنیم. ازدواج با اتباع به دو دسته ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی و ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی تقسیم می شود.
قوانین عقد دائم اتباع(زن ایرانی با مرد خارجی)
یکی از مواردی که در ازدواج دائم با اتباع باید به آن عمل کنیم، اجتناب از ازدواج زن مسلمان ایرانی با مرد غیر مسلمان می باشد. این عمل طبق ماده ۱۰۵۹ قانون مدنی ایران انجام آن جایز نمی باشد. یکی دیگر از نکاتی که توسط زن و مرد ایرانی در هنگام ازدواج با اتباع خارجی باید رعایت شود، اجازه از طرف دولت ایران می باشد. این به چه معناست؟ یعنی اگر طبق ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی اگر ازدواج زن ایرانی با اتباع خارجی از نظر قانونی مشکلی نداشته باشد، به اجازه مخصوص از سمت دولت ایران نیاز دارد. حتی دولت این امکان را دارد، که برخی مامورین رسمی، محصلین دولتی و مستخدمین برای ازدواج با زنی که تابعیت خارجی دارد، طبق ماده ۱۰۶۱ قانون مدنی از آن ها بخواهد اجازه کسب کنند.
قوانین عقد دائم اتباع(مرد ایرانی با زن خارجی)
ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی نیز مانند ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی قوانینی دارد. در این قسمت به برخی از قوانین عقد دائم اتباع(مرد ایرانی با زن خارجی) می پردازیم. عقد دائم اتباع به صورتی که مرد ایرانی و زن خارجی باشد به اجازه نامه مخصوص نیاز ندارد و مجاز می باشد. اما اگر ازدواج بین مامورین دولتی و زنان خارجی باشد، نیازمند اجازه نامه مخصوص می باشد. مدارکی برای ثبت این ازدواج لازم می باشد. یکی از مدارک لازم ثبت عقد دائم اتباع درخواستنامه ای است، که باید توسط زوجین تکمیل شود. مدرک دیگر اصل شناسنامه معتبر و عکس دار زوج می باشد. اصل گذرنامه معتبر خارجی زوجه دیگر مدرک لازم برای ثبت عقد دائم اتباع می باشد. اگر زوجه غیر مسلمان باشد، گواهی تشرف زوجه به دین مبین اسلا دیگر مدرک مورد نیاز برای ثبت عقد دائم اتباع می باشد. مدرک دیگر برای ثبت عقد دائم اتباع، سه قطعه عکس از زوج و شش قطعه عکس از زوجه می باشد. اصل گواهی زوجه دیگر مدرک مورد نیاز برای ثبت ازدواج می باشد. در این قسمت برخی از مدارک لازم برای ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی را برای شما ارائه دادیم.
نتیجه گیری
در این مطلب، عقد دائم اتباع و شرایط انجام آن را به شما ارائه دادیم. همانطور که در ابتدای این مطلب به شما قول دادیم، شما را با یکی از بهترین مجموعه ها برای انجام انواع خدمات ازدواج آشنا می کنیم. این مجموعه ازدواج نوین نام دارد. برخی از خدمات مجموعه ازدواج نوین شامل صیقه در تهران، خواندن خطبه عقد تلفنی، عقد در تهران، ازدواج موقت در تهران و خدمات دیگر می شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت ازدواج نوین مراجعه کنید. همچنین، راه ارتباطی دیگر با این مجموعه از طریق شماره تماس 09102432380 می باشد.